Това, което ме води днес в община Стамболийски, заедно с колегите

...
Това, което ме води днес в община Стамболийски, заедно с колегите
Коментари Харесай

Цветомир Паунов: 20 полицаи с качулки и тежко въоръжение нахлуха по донос във фабриката на Мараджиев и в общината

Това, което ме води днес в община Стамболийски, дружно с сътрудниците ми, е невижданата полицейска акция, която с нищо не постанова потребление на несъразмерна мощ. Това сподели пред публицисти в Стамболийски Цветомир Паунов, административен секретар на Политическа партия ГЕРБ, който дойде с сътрудниците си във връзка задържането на водача на регионалната конструкция на ГЕРБ Пловдив Георги ММараджиев, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . Той уточни, че 20 служители на реда с качулки и тежко въоръжени през днешния ден рано сутринта са нахлули във фабриката, която е благосъстоятелност на сина на кмета на общината.

" В момента се намираме пред община Стамболийски, където се правят претърсвания на кабинета на кмета. Към момента юристът, който пази правата на кмета на общината, не е позволен при претърсването. За нас това е невиждан спешен пиар, който се води от страна на министър Демерджиев на фона на всичките проблеми, свързани с мигрантската рецесия ", сподели Паунов.

Той напомни, че по времето на министър Рашков, Георги Мараджиев е бил подложен на същата принуда. " Беше влизано в дома му, в дома на родителите му, във фабриката, и в общината, под пред текст, че се правят дейности за пазаруване на гласове и то единствено по анонимни сигнали. Тогава нищо не беше намерено и в този момент тази невиждана акция се организира за повторно ", добави Паунов.

" Според нас, единственият претекст е политически и отклонение на вниманието от мигрантската криза, и от дълбоките и тежки проблеми, които има в Министерство на вътрешните работи, вследствие и на ръководството на Бойко Рашков, и на ръководството на настоящия министър. По наша информация, от това, което са декларирали полицейски чиновници,  има донос и въз основата на този донос те правят тази акция.

Но Мараджиев, като член на Наказателен кодекс на Политическа партия ГЕРБ е обществена персона, той си е на работното място и е измежду жителите. Можело е да бъде извикан и да се изяснят събитията.

Цялата акция е една политическа поръчка и цели дискредитирането на ГЕРБ и на личността на Мараджиев, твърдят от партията. Вместо да се вземат решение рецесиите, към този момент се мисли за престоящите локални избори, които са след 1 година.

От ГЕРБ чакат и други техни кметове да бъдат привиквани, защото това е наклонност, която продължава от година и половина.

Те ще изискат изслушване на министъра на Министерство на вътрешните работи пред Парламента.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР